grijs haar, wijs haar

Maarten van Rossem onthult: 'Hier heb ik achteraf spijt van'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© De Slimste Mens / KRO-NCRVMaarten van Rossem onthult: 'Hier heb ik achteraf spijt van'
RTL

Allesweter en vooral ook Amerika-deskundige Maarten van Rossem (77) heeft in de NPO2-kennisquiz 'De Slimste Mens' onthult waar hij spijt van heeft. Daarover vertelde hij openhartig nadat presentator Philip Freriks (77) hem de vraag van de dag stelde.

"Hoe ga je om met negatieve kritiek", vraagt Philip namens Roos uit Nijmegen. De eenmansjury vertelt vervolgens: "Nou, je moet dan vooral aan de sociale media denken. Een groot gedeelte is zo volkomen krankjorum dat het eerder amusant is dan dat het pijnlijk zou kunnen zijn."

Hij vervolgt: "En een enkele maal denk je: daar zit wel wat in. Je zou te scherp kunnen zijn geweest of te kort door de bocht. En dan doe je er iets positiefs mee." 

Vervolgens doet Maarten ook uit de doeken waarvan hij spijt heeft in zijn leven: "Ik betreur het vaak dat ik onaardig ben geweest tegen de mensen voor de camera's. Daar heb ik wel spijt van achteraf." 

Maarten van Rossem sneert naar CDA-politicus Wopke Hoekstra in De Slimste Mens
Lees ook

Maarten van Rossem sneert naar CDA-politicus Wopke Hoekstra in De Slimste Mens

Volgende week is alweer de grote finale van De Slimste Mens te zien. Voordat het seizoen begon, sprak RTL Boulevard nog openhartig met Maarten over de opnames. Toen verklaarde hij ook waarom hij elke aflevering zwart gekleed in de jurystoel zit. Het antwoord zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Maarten van RossemPhilip FreriksDe Slimste Mens