HEFTIG

Gordon blikt terug op ergste nachtmerrie: 'Wil je niet meemaken'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGordon blikt terug op ergste nachtmerrie: 'Wil je niet meemaken'
RTL

Hoewel Gordon (53) momenteel dolgelukkig is met zijn nieuwe liefde Jeffrey, lagen de kaarten er een jaar geleden heel anders bij. Toen werd hij namelijk overvallen en gegijzeld in zijn eigen huis. In 'Waarheid, Durven of Doen', blikt de presentator terug op deze nachtmerrie.

"Op het vlak van veiligheid heb ik zo’n enorme klap gehad"

In Waarheid, durven of doen worden vier BN'ers in een riante villa aan de tand gevoeld met uitdagende opdrachten en pittige vragen. Zo ook onze Goor, die uitgebreid vertelt over zijn verhuisplannen en de grootste reden waarom hij gaat verhuizen. Gordon heeft zijn afscheidsfeest inmiddels al gegeven en geniet nu nog even van een vakantie voordat hij naar Dubai gaat, waar hij zich naar eigen zeggen veel veiliger voelt. "Op het vlak van veiligheid heb ik zo’n enorme klap gehad", vertelt Gordon over de overval. Hij werd beroofd in zijn eigen woning. Daar bovenop namen de overvallers hem ook nog eens flink te grazen. "Dat vergeet je nooit meer."

Gordon bevestigt nieuwe lover aan Patty: 'Ze zijn dolverliefd'
Lees ook

Gordon bevestigt nieuwe lover aan Patty: 'Ze zijn dolverliefd'

Juist om die reden gaat Gordon verhuizen naar Dubai. "Als je daar wat steelt, hakken ze je hand eraf", aldus de presentator. Gordons ergste nachtmerrie was slachtoffer worden van een overval, die helaas werkelijkheid is geworden. "Vastgebonden worden terwijl ze een mes op je keel houden. Dat wil je echt niet meemaken."

Gelukkig is de situatie van Goor vandaag de dag een stuk rooskleuriger dan een jaar geleden. Hij heeft namelijk weer de liefde gevonden. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Gordon