B&B VOL IRRITATIE

Debbie ergert zich aan 'kinderachtige' Chris en Pascal in B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDebbie ergert zich aan 'kinderachtige' Chris en Pascal in B&B Vol Liefde
RTL

In 'B&B Vol Liefde' zien we iedere maandag tot en met donderdag de zoektocht naar liefde van zes Bed and Breakfast-eigenaren. Hoewel het op sommige locaties erg gezellig is, lijkt dat bij Debbie in Salerno niet het geval te zijn. Sterker nog, ze ergert zich aan de twee mannen die nog bij haar op bezoek zijn: Pascal en Chris.

"Ben je hier, omdat het een gratis vakantie is?"

Wanneer Debbie vertelt dat ze sowieso nog een aantal dingen voor werk moet doen, besluiten de mannen dat ze een 'mannenavond' gaan houden onder het genot van wat biertjes en een voetbalwedstrijd uit de Champion's League. Maar eerst mogen de mannen nog een glazen plafond in de B&B schoonmaken. 

Hoewel de mannen Debbie nog uitnodigen om mee te kijken, is ze resoluut: "Dan zit ik erbij voor de sier. Dat ga ik niet doen. Gaan jullie samen voetbal kijken, dan doe ik mijn eigen dingen." Maar ondertussen heeft Debbie niet het gevoel dat er aandacht aan haar wordt besteed. "Ze hebben veel lol samen, maar ik heb niet het idee dat ze hier zijn om mij te veroveren. Ik heb besloten mijn eigen plan te trekken en te doen wat ik het liefste doe: bouwen aan werk."

Debbie uit B&B Vol liefde haalt uit naar heren tijdens diner
Lees ook

Debbie uit B&B Vol liefde haalt uit naar heren tijdens diner

Nadat Debbie de mannen óók nog moet helpen bij het schoonmaken van het glazen plafond en Chris en Pascal haar niet naar wens kunnen assisteren bij het voorbereiden van een borrel, zakt de sfeer onder het nulpunt. "Om heel eerlijk te zijn ben ik een beetje geïrriteerd", zegt Debbie. "Hun houding staat me niet heel erg aan, heel kinderlijk, overal om lachen. Ik denk als je een beetje mensenkennis hebt, kun je aan m'n gezicht aflezen dat ik er klaar mee ben." Vervolgens is de sfeer aan tafel ook bijzonder ongemakkelijk. "Het is soms wel lastig om een gespreksonderwerp te hebben", aldus Chris.

En terwijl Pascal en Chris denken dat Debbie het wel lekker vindt dat ze een avondje voor zichzelf heeft, vindt zíj dat juist niet leuk. Sterker nog, zij vraagt zich af of de jongens er wel voor haar zijn. "Wil je mij echt leren kennen, of ben je hier, omdat het een gratis vakantie is?"

Wanneer de mannen bij Debbie een potje Fifa spelen, wat Debbie 'bijzonder' vindt, besluit zij haar eigen nagels te doen. En ze snapt er al helemaal niets van dat de mannen de aftrap missen. Als ze later binnenkomen en vragen of Debbie de spelregels van voetbal kent, reageert ze dat ze er niets vanaf weet. "Ieder z'n hobby", aldus Pascal.

Uiteindelijk besluit Debbie niets te zeggen over haar irritatie. "Omdat ik mezelf wat dat betreft goed ken. Met mijn temperament had ik het waarschijnlijk meteen afgekapt en dat is niet helemaal de bedoeling. Ik geef ze in ieder geval een kans."

B&B Vol Liefde zie je iedere maandag tot en met donderdag om 20:40 uur op RTL 4.