DAT SNIJDT VAN HOUTEN

Jelka en Carice willen eigen serie voor Romana uit B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP / RTLJelka en Carice willen eigen serie voor Romana uit B&B Vol Liefde
RTL

Veel kijkers van 'B&B Vol Liefde' weten het zeker: Bert heeft zijn kans op liefde gemist door de directe Romana naar huis te laten gaan. Zij hopen massaal dat ze terugkomt naar de bed and breakfast in Saint-Seine. Zussen Carice (44) en Jelka van Houten (42) zijn ook groot fan van het programma, maar zij willen juist níét dat Romana terugkeert naar Frankrijk.

"Romana moet terug en dat ze dan vier leuke mannen voor haar gevonden hebben"

Uit de Instagram Stories van Jelka blijkt dat Carice en zij trouwe kijker zijn van B&B Vol Liefde. Overigens noemt Jelka het programma niet bij zijn volledige naam, ze laat 'Vol Liefde' namelijk weg. 'Ik zeg enkel B&B zolang er nog geen liefde te bespeuren is en Romana nog niet teruggekeerd is.' Daarna maakt Jelka meteen duidelijk dat ze dan wél wil dat Romana 'the main deal' is.

Kijkers willen eigen programma voor Romana uit B&B Vol Liefde
Lees ook

Kijkers willen eigen programma voor Romana uit B&B Vol Liefde

Uit een andere Story blijkt dat ook zus Carice het programma kijkt. 'Romana mag niet terug naar Bert hoor', schrijft ze naar Jelka via Whatsapp. 'Nee, zeker niet', reageert Jelka daarop. 'Romana moet terug en dat ze dan vier leuke mannen voor haar gevonden hebben', aldus de jongste zus. 'Dat mag wel', antwoordt Clarice.

© Instagram @jelkavanhouten

Aanvankelijk leken de vonken er vanaf te springen tussen Romana en Bert. De twee brachten letterlijk een stomend heet momentje door in de sauna. Hoe dat eraan toeging, zie je hieronder.

B&B Vol Liefde zie je alleen nog deze en volgende week van maandag tot en met donderdag om 20:30 uur op RTL4. Of via Videoland uiteraard.

Lees meer over
Carice van HoutenJelka van Houten