Toxic

Britney deed melding van diefstal vóór incident met werknemer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Britney deed melding van diefstal vóór incident met werknemer
RTL

Britney Spears (39) heeft geen leuke week achter de rug. Eén van haar werkneemster beschuldigde haar donderdag van agressief gedrag en nu blijkt dat Britney slechts een paar dagen voor dit incident ook al contact had met de politie. De zangeres deed namelijk een melding van diefstal, zo meldt de sherrif van Ventura County aan E! News.

Britney heeft een melding gedaan van diefstal, maar geen aangifte. Ook zijn er geen details bekend over een verdachte of mogelijke buit. Het is verder ook niet bekend of de melding van diefstal samenhangt met het vermeende agressieve gedrag van de zangeres tegen de huishoudster

Britney Spears ontkent mishandeling huishoudster
Lees ook

Britney Spears ontkent mishandeling huishoudster

Donderdag werd bekend dat de politie een onderzoek is gestart over een melding van agressief gedrag van Britney tegen een van haar werknemers. De vrouw, van wie de identiteit niet bekend is, claimt dat Spears maandag agressief werd tijdens een woordenwisseling over de hond in het huis van Spears in Californië. Daarbij zou Spears een telefoon uit de hand van de huishoudster hebben geslagen. De vrouw raakte niet gewond.

Volgens de advocaat van Spears, Mathew Rosengart, heeft er helemaal geen incident plaatsgevonden tussen de zangeres en haar huishoudster. In een reactie aan Us Magazine noemt hij de aantijgingen ‘opgeblazen tabloidroddels’. Spears wil volgens bronnen van Amerikaanse entertainmentmedia niet met de politie praten.

Voor Britney komt alle commotie op een ongelegen moment, nu ze probeert weer zelfstandig te kunnen leven. Eerder leek het er op dat haar vader zou opstappen als toezichthouder, maar volgens Eric de Munck ligt dat toch iets anders:

Lees meer over
Britney Spears