Conflict

‘Ruzie tussen Britney en werknemer ging over honden’

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
‘Ruzie tussen Britney en werknemer ging over honden’
RTL

De vermeende ruzie tussen Britney Spears (39) en haar huishoudster zou alles te maken hebben gehad met de honden van de zangeres, dat meldt 'TMZ' op basis van ingewijden. De huishoudster zou van mening zijn geweest dat Britney de honden niet goed verzorgde.

Eén van de twee dieren zou ernstig ziek zijn. Nadat de huishoudster een dierenarts had bezocht met de honden, raakte ze in een woordenwisseling met Britney. Volgens de bronnen van de entertainmentsite wilde ze de dieren niet meer terugbrengen naar de zangeres, die daar vervolgens boos en agressief op zou hebben gereageerd.

Britney Spears deelt alleszeggend bericht na mogelijk einde van curatorschap van vader Jamie
Lees ook

Britney Spears deelt alleszeggend bericht na mogelijk einde van curatorschap van vader Jamie

De huishoudster, van wie de identiteit niet bekend is, claimt dat de honden vanwege darmproblemen speciaal voedsel horen te krijgen. Maar ze zouden van Britney restjes mensenvoedsel en te weinig te drinken krijgen. Toen de honden niet meer thuiskwamen na het bezoek aan de dierenarts, zou de zangeres heel kwaad zijn geworden. Britney beschuldigde de huishoudster naar verluidt van samenwerken met haar vader Jamie Spears, met wie ze al jarenlang in een juridische strijd verwikkeld zit.

Eerder kwam via Amerikaanse entertainmentwebsites naar buiten dat de zangeres de telefoon uit de handen van de huishoudster zou hebben geslagen. Volgens TMZ was dit omdat ze dacht dat de vrouw foto's aan het versturen was aan haar vader.

Donderdag bleek dat de politie een onderzoek is gestart over een melding van agressief gedrag van de Amerikaanse zangeres tegen een van haar werknemers. Volgens de advocaat van Britney, Mathew Rosengart, heeft er helemaal geen incident plaatsgevonden tussen de zangeres en haar huishoudster. In een reactie aan Us Magazine noemt hij de aantijgingen 'opgeblazen tabloidroddels'. Britney wil volgens bronnen van Amerikaanse entertainmentmedia niet met de politie praten.

Lees meer over
Britney Spears