vogel is gevlogen

Marieke Elsinga zou 'nooit verliefd kunnen worden' op Mattie Valk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarieke Elsinga zou 'nooit verliefd kunnen worden' op Mattie Valk
RTL

Jaren voor dag en dauw samen radio maken heeft de (stem)band tussen Mattie Valk (36) en Marieke Elsinga (35) flink versterkt. Toch zou Marieke nooit gevoelens kunnen ontwikkelen voor haar collega, zo vertelt ze in het 'Algemeen Dagblad'.

"Ik zou gek worden van hem. En hij ook van mij, hoor"

Dat er chemie is tussen hen, daar zijn Mattie en Marieke zich maar al te bewust van. Volgens het onafscheidelijke duo hoeft het echter niet meteen uit te draaien op liefde. Als de krant aan hen vraagt hoe het kan dat twee leuke mensen die dagelijks in één ruimte zijn niet verliefd zijn geworden, antwoorden ze dat het alleen maar lastig zou zijn geweest.

"Kijk, ik ben dol op Mattie, maar ik zou nooit verliefd op hem kunnen worden", geeft Marieke aan. "Hij is voortdurend alles kwijt, in sommige opzichten heel laks en conflictvermijdend, al gaat dat beter. Ik zou gek worden van hem. En hij ook van mij, hoor."

Met déze romantische hobby houdt Mattie Valk z'n relatie sterk
Lees ook

Met déze romantische hobby houdt Mattie Valk z'n relatie sterk

"Ik heb haar altijd gezien als een megagoeie vriendin", vult Mattie aan. "Er heeft nooit iets gespeeld tussen ons. Het was geinig om mensen een beetje te laten gissen. Als een lekker verhaal bij onze start, maar op een gegeven moment waren we ook blij dat we konden zeggen: we zijn thuis heel gelukkig."

Mattie vertelde eerder deze week in RTL Boulevard ook nog over hun speciale band. "Blijkbaar is er chemie tussen ons en knettert het eraf en dat is niet op een liefdesmanier, maar wél omdat we het heel erg leuk hebben met elkaar", aldus de radio-dj. Bekijk de hele video hieronder: 

Lees meer over
Mattie ValkMarieke ElsingaQmusic