frank en frey

Rogier sleept Frank voor de rechter vanwege hond

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPRogier sleept Frank voor de rechter vanwege hond
RTL

Rogier Smit (46) en Frank Jansen (75) stonden deze dinsdag lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank. Rogier wil namelijk een omgangsregeling treffen met Frank voor hun hond Coco, maar zijn ex Frank ziet dat niet zo zitten. Dat vertelt hij voor de camera van 'Shownieuws'.

"Ik ben altijd positief ingesteld"

Frank zorgt momenteel voor Coco en Rogier voor Brownie, maar laatstgenoemde zou ook graag af en toe voor Coco willen zorgen. Toch ziet Frank dat niet zo zitten: "Die arme hond, die heeft daar niks aan. Want die wordt dan iedere keer herinnerd aan dat baasje die hij vroeger ook nog had. Hij heeft een andere hond, die ik ook nog zou willen zien, maar heb daar niet om gevraagd." 

De rechter heeft geen uitspraak gedaan en wil dat de twee ex-geliefdes er samen uitkomen: "Natuurlijk komen we eruit. Ik ben altijd positief ingesteld. Er is altijd een oplossing, ook voor negatieve dingen." Frank benadrukt wel dat hij voorlopig geen contact meer hoeft met Rogier en de twee hoogstwaarschijnlijk geen televisieprogramma samen gaan maken. 

Rob Goossens over Frank en Rogier: 'Hebben het verkloot'
Lees ook

Rob Goossens over Frank en Rogier: 'Hebben het verkloot'

Entertainmentdeskundige Rob Goossens besprak onlangs nog in RTL Boulevard het afgelopen jaar van de twee heren. Volgens hem hebben Frank en Rogier hun televisiecarrière 'verkloot'. Waarom precies en wat er allemaal is gebeurd, zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Frank en Rogier