oh nein

Corona gooit roet in het eten tijdens Duitse tv-klus Chantal Janzen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCorona gooit roet in het eten tijdens Duitse tv-klus Chantal Janzen
RTL

Chantal Janzen (42) is momenteel in Duitsland voor de opnames van 'Das Supertalent'. Ganz toll, zou je denken, maar een positieve coronatest zorgt ervoor dat het feestje even niet door kan gaan.

"Ik heb geen klachten, ben volledig gevaccineerd en heb tante Conny Covid ook al gehad vorig jaar"

De presentatrice laat in haar Instagram Stories weten dat het in Duitsland als 'de Feuerwehr' gaat, maar dat er een kink in de kabel zit. 'Een ander jurylid en ik zijn gisteren positief getest, maar vandaag ben ik goddank weer negatief.' Of het gaat om een valse positieve test of een valse negatieve test is niet duidelijk.

Fred en Leco zijn klaar voor een nieuw seizoen, maar hoe zit dat met Chantal?
Lees ook

Fred en Leco zijn klaar voor een nieuw seizoen, maar hoe zit dat met Chantal?

'Maar omdat gezondheid voor mij altijd boven alles gaat en ik absoluut geen risico wil lopen voor mezelf en vooral ook niet voor anderen hebben we ondanks mijn laatste negatieve test besloten om nog een uitgebreidere test af te wachten.' De opnames laten dus nog even op zich wachten.

Chantal lijkt zich weinig zorgen te maken. 'Ik heb geen klachten, ben volledig gevaccineerd en heb tante Conny Covid ook al gehad vorig jaar.' Ze hoopt zo snel mogelijk een tweede negatieve uitslag te krijgen.

Ook bedankt ze haar Duitse fans van wie ze na afloop van de opnames afgelopen maandag zoveel lieve berichten heeft ontvangen. 'Ik hoop er snel weer bij te zijn, maar ik wil er zeker van zijn dat dat veilig kan. Daarom wachten we nog een test af.'

RTL Boulevard heeft het management van Chantal om een reactie gevraagd, maar zij hebben nog niet gereageerd.

Onlangs spraken we de Limburgse nog over haar Duitse plannen en haar voorbereidingen. Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Chantal Janzen