Uit de hand gelopen tikkertje

Katja Schuurman en Babette van Veen op de vlucht in Jachtseizoen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© StukTVKatja Schuurman en Babette van Veen op de vlucht in Jachtseizoen
RTL

Niemand minder dan Katja Schuurman (46) en Babette van Veen (53) vormen een duo in een nieuwe reeks van 'Jachtseizoen'. Of de twee uit de handen van de mannen van StukTV kunnen blijven, is binnenkort te zien bij SBS6.

In Jachtseizoen gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns elke aflevering met behulp van een bus vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. Van snelle auto’s tot helikopters: de in feloranje overalls gehulde bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden.

De serie is al jarenlang een groot succes op YouTube, maar zal binnenkort voor het eerst op televisie te zien zijn. Naast Katja en Babette vormen ook onder anderen Wendy van Dijk en Najib Amhali, Bram Krikke en Herman den Blijker en Simon Keizer en Britt Dekker een duo. De eerste spannende beelden zijn hieronder te zien. Jachtseizoen zie je vanaf 11 september om 20.30 uur elke zaterdag bij SBS6. 

Opnames Jachtseizoen tijdelijk stilgelegd vanwege lockdown
Lees ook

Opnames Jachtseizoen tijdelijk stilgelegd vanwege lockdown

Overigens hebben Babette en Katja al eens eerder (succesvol) met elkaar samengewerkt. Dat was in de jaren 90, toen de twee in Goede Tijden, Slechte Tijden speelden en samen met Guusje Nederhorst de Nederlandse hitlijsten bestormden met het trio Linda, Roos en Jessica. Met het lied 'Ademnood' scoorden ze zelfs een nummer 1-hit. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Babette van VeenKatja SchuurmanStukTV