Zie dat je kijkt naar me, faka

Gepeste Famke Louise maakt zich grote zorgen om haar veiligheid

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGepeste Famke Louise maakt zich grote zorgen om haar veiligheid
RTL

Sinds Famke Louise (22) in blijde verwachting is, maakt ze naar eigen zeggen rare dingen mee. Op social media doet ze een boekje open over straatintimidatie en hoe bang ze soms is om de straat op te gaan.

"Ik ben zwanger, waar haal je het lef vandaan?"

'Ik kom vaak in situaties waar ik eigenlijk niet in wil zitten', schrijft de rapper op Instagram Stories. 'Mensen maken mij bang. Niet alleen bang voor de toekomst, maar ook bang voor de veiligheid van mijn kindje. Er is geen grens meer.' Zo beschrijft Famke Louise een situatie waarin ze met een Honda noch een Bentley zo vroom kan ontsnappen.

Famke Louise deelt gegroeide babybump met haar volgers
Lees ook

Famke Louise deelt gegroeide babybump met haar volgers

'Als ik laat aankom van een trip uit Parijs op Amsterdam Centraal vinden mensen het normaal om mij met een groep van acht te bestormen', laat ze weten. 'Mij te filmen. Niet op een leuke manier, maar gewoon pesterig.' Camera's worden in Famkes gezicht gedrukt en mensen klemmen zich aan haar vast zónder rekening te houden met haar babybuik en de geldende coronamaatregelen in Nederland. 

Famke komt steeds vaker in onveilige situaties terecht. Ze klaagt over een 'man met Gucci-tasje' die per se een foto met haar wil en vervolgens een deuk in haar auto slaat als ze vriendelijk bedankt. 'Doe fokking normaal. Ik ben zwanger, waar haal je het lef vandaan?'

Famke en haar grote liefde Denzel vertellen in de video hieronder exclusief over hun zwangerschap. 

Lees meer over
Famke Louise