Eeny Meeny Miny Toe

Patty Brard deelt voor- én nafoto van voeten na ingreep

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard deelt voor- én nafoto van voeten na ingreep
RTL

Patty Brard (66) liet deze zomer haar voeten opereren in Spanje. Twee maanden later deelt ze het eindresultaat via Instagram, én - op veler verzoek - ook een foto van hoe haar voetjes eruitzagen toen ze nog wat minder poezelig waren.

‘Een blij mens zonder pijn!’

Twee maanden na de operatie aan haar voeten is Patty helemaal in Luv' met het eindresultaat. ‘Het is toch niet te geloven... 8 weken na de halux valgus-operatie aan beide voeten, waarbij ook nog eens alle tenen recht gezet zijn’, schrijft ze bij de foto op Instagram. ‘Een blij mens zonder pijn!’ zo omschrijft ze zichzelf.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Patty Brard laat met video resultaat zien na voetenoperatie
Lees ook

Patty Brard laat met video resultaat zien na voetenoperatie

Even later volgt een minder charmant kiekje van Patty's voeten voor de operatie. ‘Op veler verzoek: zo was het vóór de operatie!’ schrijft Pat. Op de foto zijn twee knobbels bij haar grote tenen te zien.

De foto's van Pat d'r pootjes roepen veel reacties op. Iemand schrijft: 'Dat is een groot verschil!!' Ook Charly Luske reageert gevat: 'Zat jij ook in Lord of the Rings?'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wie denkt dat de ingreep puur cosmetisch was, zit fout. De oud-Luv’-zangeres schreef eerder op Instagram: ‘Ik had van die knobbels bij mijn grote tenen (hallux valgus) waar ik echt last van begon te krijgen. Mijn enkel, knie en rug begonnen pijn te doen omdat ik scheef ging lopen. Daar is vandaag abrupt een einde aan gekomen!' Met andere woorden, Patty loopt helemaal weg met haar nieuwe voetjes.

Lees meer over
Patty BrardOperatieSpanje