ben je down?

Dennis Schouten deelde het bed met Famke Louise: 'Ongemakkelijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDennis Schouten deelde het bed met Famke Louise: 'Ongemakkelijk'
RTL

Dennis Schouten (26) onthult dat hij een pikante nacht heeft beleefd met Famke Louise (22). In het programma ‘Roddelpraat’ vertelt Dennis in geuren en kleuren over zijn - ietwat ongemakkelijke - ervaring met de zangeres.

‘’Het was gewoon bijster ongemakkelijk’’

In de laatste aflevering van het programma Roddelpraat vertelt Dennis dat hij Famke - een jaar voor hun beruchte confrontatie voor de camera van PowNed - tegenkwam in de buurt. “Toen ik door de Albert Heijn liep, was zij daar ook. Daar had ik een gesprekje met haar", aldus Dennis. “Ik zei: je woont hier ook in de wijk? Misschien kunnen we een keer samen wat drinken.’’ Wat volgde was een spannende date.

Dennis Schouten over Famke Louise bij Jinek: 'Het was zielig'
Lees ook

Dennis Schouten over Famke Louise bij Jinek: 'Het was zielig'

Over de daad zelf is Dennis niet te spreken. "In totaal duurde het zo’n vier minuten. Ik ben saai. Maar zij was ook heel saai", verklaart hij. ‘"Het was gewoon bijster ongemakkelijk."

Een jaar later hadden de twee een inmiddels welbekende clash. De oud-PowNed-verslaggever kwam verhaal halen na haar #Ikdoenietmeermee-bericht op Instagram. Dat stond Famke niet aan: ze sloeg de microfoon meermaals weg, waarna ‘ie op de grond viel. 

Later die avond zat Famke bij Jinek om haar statement te maken.

Lees meer over
Dennis SchoutenFamke LouiseDaten