Lekker stuk

Volgens geruchten neemt déze bachelor het stokje over van Tony Junior

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom Cornelissen/VideolandVolgens geruchten neemt déze bachelor het stokje over van Tony Junior
RTL

Hoewel de finale van 'De Bachelor' nog maar net voorbij is, gaan er nu alweer geruchten over een nieuw seizoen. Niemand minder dan Thomas van der Vlugt (29), bekend van StukTV, zou het stokje van Tony Junior (31) overnemen.

Volgens Shownieuws gaan er geruchten rond dat Thomas de nieuwe bachelor is. De manager van Thomas heeft aan Shownieuws laten weten dat hij van niks weet. RTL heeft via een schriftelijke reactie laten weten dat ze niet ingaan op speculaties: 'Zeker nu de kijker zich nog kan verheugen op de reünie-aflevering van komende donderdag. Wel zijn we aan het kijken naar een nieuw seizoen met een bachelor dan wel bachelorette.'

Tony geeft laatste roos weg in De Bachelor: 'Heb mijn hart verloren'
Lees ook

Tony geeft laatste roos weg in De Bachelor: 'Heb mijn hart verloren'

Mocht Thomas de nieuwe bachelor zijn, dan gaat hij in elk geval fit het nieuwe seizoen in. Een paar weken geleden stond hij nog op de cover van Men’s Health. Op zijn Instagram deelde hij trots een foto van de cover en vertelde hij dat hij flink heeft moeten trainen om weer in shape te komen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de laatste aflevering van De Bachelor was te zien dat Tony Junior voor Julia koos. Helemaal zeker van zijn zaak was hij echter niet, zo blijkt uit ook wel uit deze video:

Lees meer over
Tony JuniorThe BachelorDe Bachelor