van een bruiloft komt een bruiloft

Dionne Stax en nieuwe lover romantisch op beeld vastgelegd

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPDionne Stax en nieuwe lover romantisch op beeld vastgelegd
RTL

Dionne Stax (36) is tot over haar oren verliefd en iedereen mag het weten! De presentatrice is sinds kort samen met dj Steven Jansen (28), bekend van het duo Lucas & Steve, en deelt nu op haar Instagram voor het eerst een foto van hen samen.

"Hoe dan ook: het was fijn. En mooi"

Het romantische kiekje is van afgelopen weekend, gemaakt op de bruiloft van Steven zijn dj-maatje Lucas de Wert. In gezelschap van familie en vrienden zei hij 'ja' tegen zijn jeugdliefde Evelien, met wie hij acht jaar samen is. "De setting was prachtig en mijn vrouw was meer dan prachtig", liet hij weten aan RTL Boulevard. 

Ook Dionne heeft het fijn gehad, zo schrijft ze bij de foto: 'Hier dansten we salsa. Nou ja, we deden een poging. Hoe dan ook: het was fijn. En mooi.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dit is de nieuwe én bekende vriend van Dionne Stax
Lees ook

Dit is de nieuwe én bekende vriend van Dionne Stax

Dionne en Steven bevestigden vorige maand hun relatie. De twee werden eerder al gespot door weekblad Weekend, die een paar foto's van het stel samen publiceerde. Vorig jaar waren de twee nog samen te zien in het programma De 3 sterren camping. Of de vonk daar ook daadwerkelijk is overgeslagen, is (nog) onbekend. De presentatrice was tot vorig jaar ruim 2,5 jaar samen met arts Sytse Oudkerk.

Dionne kwam onlangs nog in het nieuws toen bekend werd dat ze de overstap maakte van AVROTROS naar Omroep MAX. Entertainmentdeskundige Rob Goossens zou Rob Goossens niet zijn als hij daar geen mening over zou hebben. Wat hij erover te zeggen heeft, zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Dionne Stax