MIJ NIET BELLEN

Martien Meiland niet bellen voor een datingshow: 'Vind ik zo armoedig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Martien Meiland niet bellen voor een datingshow: 'Vind ik zo armoedig'
RTL

We volgen Martien Meiland (60) inmiddels al een aantal jaartjes op televisie. Terwijl Erica nog wel eens heeft gedatet voor de camera's van 'Chateau Meiland', is dat bij Martien niet het geval. Wat zoekt de flamboyante voormalig kasteelheer in een man?

"Bij mij moet zoiets gewoon spontaan gebeuren"

Eigenlijk heeft Martien helemaal niet zo veel eisen voor een eventuele partner. "Hij moet vooral gezellig zijn en hij moet ook dingen aan mij vragen, want mensen die alleen maar over zichzelf praten vind ik vermoeiend", vertelt hij in de TROS Kompas. Uiterlijk doet de SBS6-ster dan ook veel minder. "Of iemand nou blond, donker of kaal is doet er voor mij niet zo toe, er moet vooral een klik zijn. Als dat het geval is, komt de rest vanzelf."

Dít is de nieuwe miljoenenvilla van Martien en Erica Meiland
Lees ook

Dít is de nieuwe miljoenenvilla van Martien en Erica Meiland

We hoeven Martien in ieder geval niet te verwachting in een programma zoals De Bachelor, of Prince Charming."Ach houd op, ik moet er niet aan denken, dat vind ik zo armoedig! Dan moet je iemand op tv afwijzen, daar houd ik helemaal niet van! Mijn leven is trouwens al behoorlijk gevuld zonder partner, want ik heb Erica en de meiden." Martien heeft meer vertrouwen in het lot. "Bij mij moet zoiets gewoon spontaan gebeuren."

Inmiddels is een nieuw seizoen van Chateau Meiland goed en wel onderweg. In de video hieronder vertellen Martien, Erica en Maxime wat voor hysterie we nu weer kunnen verwachten.

Lees meer over
Martien Meiland