Zuur

Maxime Meiland bijt van zich af na negatieve reacties

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMaxime Meiland bijt van zich af na negatieve reacties
RTL

Realityster Maxime Meiland (25) heeft genoeg van de negatieve reacties die ze heeft gekregen op haar deelname aan het NPO-programma 'Vier Handen Op Eén Buik'. Op social media bijt ze dan ook flink van zich af.

"Zeg gewoon niks als je geen idee hebt. Bah!"

Woensdagmiddag werd bekendgemaakt dat Maxime te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik, maar blijkbaar heeft de dochter van Martien en Erica daar niet zoveel positieve reacties op gekregen. 

'Wat een nare reacties op mijn deelname aan het programma. Hoe komen mensen er toch bij dat ik zelf nooit gewerkt heb en nu nog niks doe behalve financieel ondersteund worden door mijn ouders?!'

Ze vervolgt: 'De dag dat ik zestien werd ben ik meteen gaan werken en heb altijd mezelf moeten onderhouden zoals ieder ander. Zeg gewoon niks als je geen idee hebt. Bah! Word hier zo moe van.' 

Maxime Meiland te zien in nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik
Lees ook

Maxime Meiland te zien in nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik

In het programma helpen bekende Nederlanders jonge vrouwen tijdens hun zwangerschapstraject. De moeders in spe worden tijdens belangrijke momenten van hun zwangerschap gesteund en geholpen door verschillende BN'ers. 

Omdat Maxime zelf ook jong moeder werd van haar dochtertje Claire, denkt ze dat ze haar eigen ervaringen goed kan gebruiken, zo liet ze gisteren weten: "Jong moeder worden is namelijk erg pittig, maar ook heel mooi!"

Naast Maxime zullen Karin Bloemen, Victoria Koblenko, Airen Mylène en Angela Groothuizen te zien zijn in alweer het negende seizoen van het populaire televisieprogramma.

De eerste aflevering is vanaf 14 september te zien om 20.25 uur bij NPO 3. In welke aflevering Maxime te zien zal zijn, is nog onbekend. 

Overigens is Maxime zelf momenteel ook hoogzwanger. In de video hieronder vertelt ze er meer over. 

Lees meer over
Maxime MeilandVier handen op één buik