love or leave

Temptation-presentatoren Monica en Viktor 'hadden geen chemie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenTemptation-presentatoren Monica en Viktor 'hadden geen chemie'
RTL

Waar Monica Geuze (26) tijdens het eerste seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' de deelnemende kandidaten nog geruststelt samen met Kaj Gorgels (31), neemt dit jaar Viktor Verhulst (27) het stokje van hem over. En dat was voor Monica eventjes slikken vertelt ze op Belgische televisie in 'De Cooke & Verhulst Show'.

"We hadden samen een drankje gedronken en dat is redelijk hard ontspoord"

Hoewel het tweetal inmiddels helemaal op elkaar is ingespeeld, was dat voor de opnames nog wel even anders. De presentatoren onthullen in het programma dat ze in het begin helemaal geen goede band hadden en elkaar alleen een keertje hadden ontmoet tijdens een screentest voor een ander programma, en toen totaal geen klik hadden. "Er was geen chemie tussen ons", aldus Monica.

Dat alles verandert als de twee na hun eerste werkdag een drankje doen samen. "Monica en ik hebben dezelfde humor", legt Viktor uit. "We hadden samen een drankje gedronken en dat is redelijk hard ontspoord. Gelukkig hadden we de dag erna nog geen opnames."

Bob van Temptation laat zich niet intimideren door 'concurrent' Nico
Lees ook

Bob van Temptation laat zich niet intimideren door 'concurrent' Nico

"Natuurlijk vond ik het ontzettend jammer dat ik het niet langer met Kaj ging doen", vertelde Monica eerder in haar Videoland-serie Like Monica. "Dus ik had wel een beetje zoiets van: oké, hoe gaat het zijn met iemand anders? Maar het valt me echt 100.000 procent mee. Ik heb eigenlijk alleen nog maar meer zin in, lekker die kant op en laat het seizoen maar beginnen!" 

Wel is het volgens haar nog 'een dingetje' om een Vlaamse co-host te hebben. Zo legt Viktor bij sommige woorden de nadruk op een andere klemtoon: 'vríj́gezellen' in plaats van 'vrijgezéllen'. "Het is toch wel een dingetje hoor, dat verschil tussen Nederlanders en Vlamingen", aldus de YouTube-ster.

Temptation Island: Love or Leave heeft een andere insteek dan de reguliere versies voorgaande jaren. Normaliter is de grote vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar in Temptation Island: Love or Leave onderzoeken de stellen of ze wel met de ware zijn. De tortelduifjes geven elkaar vanaf het begin de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Lees meer over
Monica GeuzeViktor VerhulstTemptation Island