BOOM BOOM BOOM

Vengaboys willen naar songfestival, maar níét voor Nederland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVengaboys willen naar songfestival, maar níét voor Nederland
RTL

Wie heeft er in zijn leven nou níét 'Hey, we're going to Ibiza' gezongen? De regel komt uiteraard uit het iconische gelijknamige lied van de Vengaboys. De band, die in de jaren '90 uitermate populair was, wil graag meedoen aan het Eurovisiesongfestival in 2022. Maar níét voor Nederland.

"Volgend jaar willen wij het graag doen"

Nee, de Nederlandse groep, heeft aangeboden om Groot-Brittannië te vertegenwoordigen op het liedjesfestijn volgend jaar. De band kan er namelijk niet over uit dat James Newman met zijn nummer 'Embers' vorig jaar geen enkel punt wist binnen te harken.

Vengaboys komen met akoestische versie hits
Lees ook

Vengaboys komen met akoestische versie hits

In de Britse krant Metro zegt Robin Pors dat de Vengaboys Groot-Brittannië komend jaar prima kunnen vertegenwoordigen. "Ik vond het beschamend dat ze geen punt kregen vorig jaar, want ze waren zo goed. Het lied was leuk en de zanger ook, maar toch kregen ze geen punten. Hoe is dat mogelijk? Volgend jaar willen wij het graag doen. Wij houden van het Verenigd Koninkrijk."

Wie voor Nederland mee wil doen, is niemand minder dan Dries Roelvink. Zijn inzending ligt ter beoordeling bij de commissie. In de video hieronder vertelt Dries over zijn mogelijke deelname.

Lees meer over
EurovisiesongfestivalVengaboys