heftig

Linda Hakeboom dacht een paar keer dat ze het niet zou redden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda Hakeboom dacht een paar keer dat ze het niet zou redden
RTL

Linda Hakeboom (35) heeft opnieuw een update gegeven over haar gezondheid. Ze houdt haar volgers sinds de borstkanker diagnose op de hoogte en vandaag heeft ze goed nieuws. Het einde van de behandelingen komt langzaam maar zeker in zicht.

"Het is een heel gek idee dat na meer dan een jaar van behandelingen het op een gegeven moment ook weer gaat stoppen"

Linda laat weten dat het 'best goed gaat' met haar. "Ik kan goed tegen de chemotabletten op het moment. Dat is anders geweest, maar nu gaat het beter." Dat ze nu op de helft van haar behandelingen zit, geeft stof tot nadenken laat ze weten via Instagram Stories. "Het is een heel gek idee dat na meer dan een jaar van behandelingen het op een gegeven moment ook weer gaat stoppen. Dat is wat veel in mijn hoofd speelt op dit moment."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Linda Hakeboom: 'Ik merk dat mijn lichaam enorm is afgetakeld'
Lees ook

Linda Hakeboom: 'Ik merk dat mijn lichaam enorm is afgetakeld'

Ook deelt ze een foto op haar account om haar volgers te vertellen hoever ze nu in haar traject is. 'Ook al ben ik nog steeds aan de chemotherapie, ik hoef niet meer zo vaak naar het ziekenhuis als eerst. (...) Ik word minder van behandeling naar behandeling geslingerd en heb simpelweg meer tijd om te voelen', schrijft de documentairemaker.

'En nu begint het stof pas echt neer te dwarrelen. Ik begin me te beseffen wat me allemaal is overkomen. Ik begin te voelen hoe heftig het eigenlijk was dat ik een paar keer heb gedacht dat ik dood zou gaan. Hoe vreselijk angstig het was om m’n eerste dosis chemotherapie in m’n arm gespoten te zien worden. Hoe alleen het voelde om steeds maar weer allerlei scanapparaten in te worden geschoven.'

Eerder vertelde Linda al in gesprek met RTL Boulevard dat ze blijft incasseren sinds ze ziek is. Meer daarover zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Linda Hakeboom