fan(ilie) gillis

Peter Gillis en vriendin zijn groot fan van eigen reallifesoap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ruth van BaaijenPeter Gillis en vriendin zijn groot fan van eigen reallifesoap
RTL

Peter Gillis (59) - oprichter van de 'Oostappen-vakantieparken' en ster in de reallifesoap 'Familie Gillis: Massa is Kassa’ - en zijn vriendin Nicol Kremers (31) kunnen geen genoeg krijgen van hun eigen realityserie. Dat vertelt het stel in een interview met de ‘VARAGIDS'.

''We moeten altijd zó lachen om onszelf’"

Peter en Nicol waren helaas niet thuis toen de eerste aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa werd uitgezonden, maar toch zorgden de twee ervoor dat ze niks zouden missen. ''De eerste aflevering van het nieuwe seizoen keken we in onze camper aan het Gardameer in Italië. We waren er even samen tussenuit. Doet Nicolletje de schotel voor ontvangst omhoog’", vertelt Peter enthousiast.

''We moeten altijd zó lachen om onszelf", vult Nicol aan. Ze vervolgt: ''Als we thuis zijn, kijken we met de kinderen samen. Maken we er een feestje van met chips, kaas, lolly’s, cola en een wijntje voor ons. Joggingpakjes en warme slofjes aan"

Vakantiepark Peter Gillis opnieuw door het slijk gehaald
Lees ook

Vakantiepark Peter Gillis opnieuw door het slijk gehaald

De ondernemer is niet alleen fan van zijn eigen realityserie: ''We kijken niet alleen naar onze eigen realitysoap. We zijn altijd al fan geweest van realityseries, het kijkt zo makkelijk weg. Je hoeft niet gefocust te zijn en kunt makkelijk iets tussendoor doen'', legt hij uit.

Peter houdt niet van ingewikkelde televisie: ''Chateau MeilandDe Bauers: bestemming onbekend, Bij ons op het kamp, dat zijn programma’s in begrijpelijke taal. Ingewikkelde televisie is voor mij niet weggelegd. En die oeverloze praatprogramma’s ook niet''

Het staat er niet al te goed voor met de vakantieparken. In een reactie van de directie na een bezoek van het zomerprogramma MAX Vakantieman is het volgende te lezen: 'Dat er bij sommige accommodaties achterstallig onderhoud is, zal ik niet ontkennen. Mede door een gebrek aan personeel en vertraging in de aanlevering van materialen is nog niet alles uitgevoerd naar onze maatstaven.'

Na de herfstvakantie zullen dan ook direct enkele parken worden gesloten: 'Om met man en macht alles weer up-to-date te maken voor het volgende seizoen.' 

Ook entertainmentdeskundige Rob Goossens was niet te spreken over de vakantieparken, zo is te zien in de video hieronder. 

Lees meer over
Peter Gillis