Ongeluk zit in een klein hoekje

Angela Schijf gewond geraakt tijdens opnames Flikken Maastricht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAngela Schijf gewond geraakt tijdens opnames Flikken Maastricht
RTL

De eerste draaidag van het nieuwe seizoen van ‘Flikken Maastricht’ is voor Angela Schijf (42) niet bepaald vlekkeloos verlopen. De actrice deelt op haar Instagram een foto van haar enkel en daaruit blijkt dat het er ruig aan toe kan gaan tijdens de opnames van de politieserie.

"Flikken laat al jaren sporen achter in mijn lijf"

Angela, die in de serie de rol van Eva van Dongen speelt, is momenteel aan het draaien voor het zestiende seizoen. Je zou denken dat ze na zo’n lange tijd niet meer voor verrassingen komt te staan, maar niets blijkt minder waar te zijn. Op een foto is namelijk te zien dat ze tijdens de opnames een erg dikke enkel heeft opgelopen. 'Week 1, mensen, week 1', zo schrijft ze. 'Flikken laat al jaren sporen achter in mijn lijf en dat terwijl ik denk dat ik zo sportief en sterk ben', aldus Angela.

© Instagram @Angelaschijfofficial

Gelukkig kreeg Angela maandag ook nog leuk nieuws: zij, Elise Schaap en Frank Lammers zijn namelijk genomineerd voor de Televizier-Ster in de categorie Beste Acteur/Actrice. Op donderdag 14 oktober zal bekend worden wie volgens de kijkers de beste acteur of actrice op de Nederlandse televisie is. Angela is genomineerd voor haar rol in Flikken Maastricht en Elise en Frank voor hun rol in Undercover.

Lees meer over
Angela Schijf