kop omhoog

Hond Toto van Gordon bijt van zich af na valse geruchten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Screenshot InstagramHond Toto van Gordon bijt van zich af na valse geruchten
RTL

Het hondje van Gordon (53), Toto, zorgt dit jaar voor de nodige commotie in showbizzland. Ook deze week is het weer raak. Verschillende bronnen beweren dat de viervoeter niet meeverhuist naar Dubai, maar daar is niks van waar. Dat bevestigt hond Toto nu zelf via Instagram.

''Kop omhoog en gewoon doorgaan"

Sinds het hondje zélf een Instagram-account heeft - met maar liefst 78.000 volgers - krijgt Toto steeds meer media-aandacht. Maar blijkbaar verzaken sommige platforms het nog steeds om wederhoor te plegen bij de hond. Toto is inmiddels helemaal klaar met de onzinverhalen die de headlines domineren. Op Instagram bijt hij van zich af. 'Kop omhoog en gewoon doorgaan. Genieten van al dit moois en straks mag ik mee op avontuur!’ blaft hij. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuw hoofdstuk voor Gordon: met vriend aangekomen in Dubai
Lees ook

Nieuw hoofdstuk voor Gordon: met vriend aangekomen in Dubai

Goor schreef eerder deze week al dat Toto 'gewoon' meegaat naar Dubai op 17 oktober. 'Ik ben nu in UAE om mijn visum te regelen. Het is werkelijk waar zo schadelijk en schandelijk wat zogenaamde roddelsites weer aanrichten met hun leugens.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ondertussen blijft Gordon trouw aan zichzelf. Zijn laatste programma The Cube was misschien niet het succes waar zijn zender op hoopte. Maar Goor maakt zich niet druk, want zoals hij in onderstaande video zegt: hij kijkt niet naar kijkcijfers, maar naar bankrekeningcijfers. 

Lees meer over
Gordon