het kan vrieze, het kan dooien

Delphine 20 kilo afgevallen na Temptation Island-avontuur

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenDelphine 20 kilo afgevallen na Temptation Island-avontuur
RTL

Het 'Temptation Island'-avontuur heeft Delphine de Vrieze (27) op verschillende manieren veranderd. Zo is de realityster na haar deelname zoveel afgevallen dat ze een paar kledingmaten kleiner is geworden.

Tijdens een vragenrondje op social media laat Delphine niet alleen weten dat ze veel heeft geleerd tijdens de opnameperiode van Temptation Island: Love or Leave, maar dat ze ook nog eens 20 kilo is afgevallen. Met een boomerang-filmpje toont Delphine haar afgeslankte figuur. Of het gewichtsverlies iets te maken heeft met een mogelijke liefdesbreuk - Bert, we kijken naar jou - mag ze natuurlijk nog niet zeggen. Ze kijkt vrij gelukkig op de foto, dus we gaan vooralsnog van het beste uit.

© Instagram @delphinedevrieze

De namen Bert en Delphine gaan het meest over de tong bij de kijkers van Temptation Island: Love or Leave. In eerste instantie krijgt de extreem jaloerse Delphine veel kritiek te verduren, maar in de laatste aflevering blijkt dat Bert niet zo onschuldig is als hij in eerste instantie lijkt. In één van de Love Therapy-afleveringen vertelt single Chelsy dat de dames Bert het liefst zagen vertrekken.

Lees meer over
Temptation Island