ONDERSTEBEAUVEN

Beau plaatst eerste Instagram Story: 'Geen idee hoe dit moet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBeau plaatst eerste Instagram Story: 'Geen idee hoe dit moet'
RTL

We kunnen wel stellen dat Beau van Erven Dorens (50) uit een generatie komt die niet is opgegroeid met apps als TikTok, Snapchat en Instagram. Voor veel mensen is het maken van een zogeheten 'Insta Story' dagelijkse kost, maar Beau plaatste gisteren zijn eerste.

"Je ziet wel dat dit mijn eerste verhaal is"

Volgers zien een screenshot van zijn laatst gevoerde telefoongesprekken, waarvan alleen de bovenste naam nog te zien is: die van Mark van Eeuwen. 'Je ziet wel dat dit mijn eerste verhaal is. Ik heb geen idee hoe dit moet', schrijft Beau bij de foto.

Fiona Hering laat Albert en Beau gieren tijdens gesprek over mode
Lees ook

Fiona Hering laat Albert en Beau gieren tijdens gesprek over mode

Beau wilde enkel laten weten dat hij na de première van de James Bond-film No Time To Die met goede vriend Mark van Eeuwen belde. 'En dat was dus precies... ik verzin het niet, om 00:07 uur.' Slechts één nulletje te veel.

© Instagram @beauvaned

Onlangs bestond RTL Boulevard twintig jaar. Beau is lange tijd onderdeel van het programma geweest. Hij stond een aantal weken terug weer 'ouderwets' met Fiona Hering en Albert Verlinde achter de Boulevard-desk, waar de drie weer ontzettend moesten lachen. Hoe dat eraan toeging zie je hieronder.

Lees meer over
Beau van Erven Dorens