binge-voer

Déze legendarische comedyserie kun je nu bingen op Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NBCDéze legendarische comedyserie kun je nu bingen op Netflix
RTL

Fans kunnen hun geluk niet op! Vanaf vandaag zijn alle 180 afleveringen van de populaire comedyserie 'Seinfeld' te zien op Netflix. En wees gerust, want je hoeft ze niet als een malle te bingen. De hitserie blijft namelijk minstens vijf jaar op de streamingdienst staan.

Twee jaar geleden maakte Netflix al bekend dat ze de wereldwijde rechten op Seinfeld hadden gekocht, maar tot juni van dit jaar had streamingdienst Hulu de rechten nog in handen. Sinds juni was de serie daardoor nergens meer legaal te streamen, maar vanaf vandaag dus wel weer op Netflix. 

Lichaam Seinfeld-acteur deels opgegeten door gieren
Lees ook

Lichaam Seinfeld-acteur deels opgegeten door gieren

Seinfeld werd tussen 1989 en 1998 uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC. Later volgden tientallen zenders over de hele wereld. De show die bestaat uit negen seizoenen en won in totaal tien Emmy-awards. 

Naast Seinfeld zal er deze maand nog een comedy-gigant op de streamingdienst verschijnen. Binnenkort voegt Netflix ook alle afleveringen toe van de Amerikaanse versie van The Office. De ruim 200 afleveringen van de serie verschijnen op 23 oktober op Netflix.

Onlangs kwam Netflix met nog meer goed nieuws:

Lees meer over
Netflixserie