Hij is beter dan baudet

Arjen Lubach probeert nu ook De slimste mens van België te worden

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPArjen Lubach probeert nu ook De slimste mens van België te worden
RTL

Drie Nederlandse kandidaten gaan zich wagen aan het Vlaamse programma 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Cabaretier Arjen Lubach (41), zangeres Merol (30) en oud K3-zangeres Klaasje Meijer (26) doen mee aan de Vlaamse editie van het quizprogramma 'De slimste mens', meldt de Belgische televisiezender 'Play4'.

"Waarom zou je meedoen aan De Slimste Mens België als je de Nederlandse al eens hebt gewonnen?"

Voor Arjen en Merol, de artiestennaam van Merel Baldé, is de spelquiz bekend terrein. De twee deden allebei al een keer mee aan De slimste mens in Nederland, dat gepresenteerd wordt door Philip Freriks. Arjen won zelfs de finale toen hij meedeed in 2012. In totaal doen 34 kandidaten mee aan de spelshow. Onder meer viroloog Steven Van Gucht, ex-wielrenner Eddy Planckaert, acteur Tom Vermeir en actrice Anne-Laure Vandeputte zitten erbij.

'Waarom zou je meedoen aan De Slimste Mens België als je de Nederlandse al eens hebt gewonnen? Omdat ze daar van dit soort plaatjes van je maken natuurlijk 💪🏻', schrijft Arjen bij de aankondiging op social media. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lisa Loeb na winst Slimste Mens: 'Het heeft mijn leven veranderd'
Lees ook

Lisa Loeb na winst Slimste Mens: 'Het heeft mijn leven veranderd'

Het negentiende seizoen van De Slimste Mens Ter Wereld is vanaf maandag 18 oktober te zien op Play4. De presentatie ligt in handen van Erik van Looy, die sinds 2004 het gezicht is van het programma.

Lees meer over
Arjen LubachMEROLKlaasje Meijer