Fancy a drink?

'Queen Elizabeth heeft geheime tunnel naar bar in Londen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Queen Elizabeth heeft geheime tunnel naar bar in Londen'
RTL

Dat koningin Elizabeth (95) niet vies is van een borreltje, is algemeen bekend. Haar ‘hobby’ blijkt echter best ver te gaan: volgens Jack Brooksbank (35), de echtgenoot van prinses Beatrice (33), kan Elizabeth gebruik maken van een geheime ondergrondse tunnel naar één van de meest exclusieve bars van Londen.

Jack verklapte dit geheim tijdens een koninklijke receptie, dat gesponsord werd door het drankenmerk Casamigos.

Geheime plannen rondom overlijden Queen Elizabeth uitgelekt
Lees ook

Geheime plannen rondom overlijden Queen Elizabeth uitgelekt

Tijdens de receptie raakte Jack aan de praat met Richard Eden, de koninklijke correspondent van de Daily Mail, één van de bekendste Britse tabloids. En als je weet dat je met iemand van de roddelpers praat, dan is de kans natuurlijk groot dat diegene de informatie niet voor zich houdt. Volgens Richard vertelde Jack hem dat de koningin gebruik kan maken van een tunnel onder Buckingham Palace. "Er is er één tot aan de Dukes Bar van St. James’s Palace", aldus de zakenman.

En de Dukes bar is niet zomaar een bar: het ligt in één van de meest exclusieve bouwwerken van Londen en staat bekend om zijn legendarische martini’s. Zo omschreef de New York Times de drankjes ooit als 'de beste ter wereld'. Dat maakt het verhaal van Jack een stuk geloofwaardiger, want een nicht van koningin Elizabeth heeft weleens verklapt dat de Queen elke avond een martini drinkt.

Die martini kan ze goed gebruiken, want ze heeft het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad.

Lees meer over
Koningin Elizabeth II