MOLLENSTREKEN

Linda geeft antwoord: heeft ze 'ruzie' met Chantal bijgelegd?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© TalpaLinda geeft antwoord: heeft ze 'ruzie' met Chantal bijgelegd?
RTL

Linda de Mol (57) was gisteravond te gast in de talkshow 'HLF8', gepresenteerd door haar neef Johnny de Mol (42). De presentatrice sprak daar vooral over haar televisiecarrière, maar óók over andere dingen.

"Jee"

Tijdens het inmiddels vaste rubriekje 'het ja-en-nee-spel' beantwoordt Linda een aantal persoonlijke vragen, gesteld door Johnny. Daaruit blijkt onder andere dat Linda vervelende tweets over haar wel degelijk leest en dat het haar pijn doet. Daarmee zegt ze ook dat het dus eigenlijk nooit went.

De enige vraag waar Linda geen 'ja' of 'nee' op antwoordt, is de vraag of ze de beruchte 'ruzie' met Chantal Janzen al bijgelegd heeft. Al een flinke tijd gaat het gerucht dat de presentatrices niet goed met elkaar door een deur kunnen, omdat Chantal het programma Oh, Wat Een Jaar! van Linda overnam. Op die vraag geeft Linda een combinatie van 'ja' en 'nee' als antwoord: "Jee", waarmee ze lijkt aan te geven dat er helemaal geen ruzie is geweest.

Linda de Mol over talkshow Johnny: 'Hij creëert een warme sfeer'
Lees ook

Linda de Mol over talkshow Johnny: 'Hij creëert een warme sfeer'

Ook bekent Linda wel eens chagrijnig te zijn omdat ze haar broer John volgde naar SBS en daardoor minder kijkers naar haar programma's kreeg. Ze verheugt zich ook op de fusie tussen RTL en SBS, maar heeft niet de ambitie om nog een dagelijkse talkshow te presenteren. Ze denkt namelijk niet dat het beste nog moet komen, wat betreft haar carrière. Ook een vervolg op Gooische Vrouwen zit er niet in, helaas voor de fans. Sterker nog, ze verlangt wel eens naar een leven zonder televisie.

Binnenkort verschijnt een nieuwe film van Linda, genaamd Alles op Tafel, waarin een vriendengroep al hun (telefoon)geheimen blootgeeft. Ook Linda en haar partner Jeroen hebben geen geheimen voor elkaar. Sterker nog, ze hebben toegang tot elkaars telefoon. Waarom? Dat vertelt Linda in de video hieronder.

De aflevering van HLF8 met Linda de Mol kijk je hier terug.

Lees meer over
Linda de Mol