HAPPY MODERN FAMILY

Lars Veldwijk deelt aandoenlijke foto met Zara-Lizzy én Monica

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTubekanaal Monica GeuzeLars Veldwijk deelt aandoenlijke foto met Zara-Lizzy én Monica
RTL

Monica Geuze (26) en Lars Veldwijk (30) zijn inmiddels al geruime tijd geen stelletje meer, maar wat hen uiteraard altijd met elkaar zal verbinden is hun dochtertje Zara-Lizzy. Omdat Lars in Zuid-Korea voetbalt zijn vader en moeder niet vaak tegelijk samen met hun dochter. Iets waar Monica hem wel eens om kon vervloeken, zei ze eerder. Maar op Instagram Stories staat nu een foto waarop het allemaal koek en ei is tussen de drie.

Lars deelt op zijn Stories een foto waarop hij met Monica en Zara-Lizzy aan het lunchen is. Het gezicht van hun dochter is - zoals altijd - keurig afgeschermd voor de buitenwereld. Op de foto is te zien dat de drie even heerlijk quality time met elkaar hebben.

Eerder zei Monica over de lange afstand tussen haar en Lars dat het wel eens lastig kan zijn, bijvoorbeeld toen Zara-Lizzy een keer ziek was. "Ik moest gewoon werken, maar tegelijkertijd moest ik ook thuis zijn. Je kan het niet opdelen. Dan kan ik hem echt vervloeken."

Dochter Monica Geuze herenigd met vader Lars Veldwijk
Lees ook

Dochter Monica Geuze herenigd met vader Lars Veldwijk

© Instagram @larsveldwijk

Eerder deelde de profvoetballer al beelden van zijn hereniging met zijn dochtertje. Op de beelden hieronder is te zien hoe de kleine Zara-Lizzy vol enthousiasme op haar vader af rent, terwijl ze 'papa' roept.

Lees meer over
Monica GeuzeLars Veldwijk