MIJ NIET BELLEN

Vreemde Instagram Story: na Martien ook Erica Meiland gehackt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVreemde Instagram Story: na Martien ook Erica Meiland gehackt
RTL

In navolging van Martien Meiland (60) is ook het Instagram-account van Erica (58) is gehackt. Op haar Instagram is een vreemde Story geplaatst.

"Ik heb geld nodig"

Op de Story is te lezen: 'Ik heb geld nodig kan iemand me 150 euro lenen?' Hartstikke vreemd natuurlijk, omdat we allemaal weten dat de Meilandjes absoluut niet verlegen zitten om geld.

Martien bevestigt op zijn Instagram dat Erica inderdaad gehackt is. "Wat een gezeik!" zegt hij. Ook dochter Maxime heeft inmiddels op het vervelende nieuws gereageerd. "Slecht nieuws. Het is werkelijk niet te doen. Krijg je nu een berichtje van haar, klik er niet op!"

Update: inmiddels heeft familie Meiland ook aan RTL Boulevard laten weten dat het inderdaad om een hack gaat: 'Door iemand uit Turkije, we zijn er mee bezig.'

Erica Meiland vertelt hoe het nu écht zit tussen haar en Sander
Lees ook

Erica Meiland vertelt hoe het nu écht zit tussen haar en Sander

© Instagram @ericameiland

Vorige week werd Martien Meiland al gehackt. Op zijn Instagram was heel vaak dezelfde foto te zien van een vreemde man. Ook droeg hij een baard en een zonnebril. Maar voordat de volgers van de voormalig kasteelheer om uitleg konden vragen, was de foto alweer verdwenen. Wel verschenen er elders op social media geruchten dat het misschien een nieuwe liefde van Martien zou betreffen, maar dat klopt niet. 

Erica bevestigde aan RTL Boulevard dat er inderdaad sprake was van een hack en dat er daarom gekke berichten op het account van Martien zijn geplaatst. "Maar inmiddels is het opgelost", liet ze weten.

Een paar weken eerder waren Erica en Martien in het nieuws omdat ze hun miljoenenvilla in Noordwijk alweer te koop hebben gezet. Waarom ze willen verhuizen, legt Erica in onderstaande video uit,

Lees meer over
Erica Meiland