easy there, tiger

Man duikt op vrouw na geslaagde date in Lang Leve de Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Lang Leve de Liefde / SBSMan duikt op vrouw na geslaagde date in Lang Leve de Liefde
RTL

Het datingprogramma 'Lang Leve de Liefde' bij SBS6 houdt de gemoederen weer eens bezig. Vanavond is te zien hoe een man een vrouw 'bespringt' na een geslaagde date. Het voorstukje op Instagram maakt de tongen alvast los.

"Ik voel me ook best gelukkig zo, op deze manier"

De 79-jarige Ton en de 68-jarige Hennie blijken een 'match made in heaven'. En dat laten de twee elkaar ook weten. "Toen jij daar aankwam, om de hoek, dacht ik van: yes!" vertelt Ton enthousiast. Hennie had precies hetzelfde: "Had ik ook, direct, binnen tien seconden! (...) Ik voel me ook best gelukkig zo, op deze manier, dat mag je best weten. Lieverd, jij bent mijn lieverd, mag ik dat zeggen?" Ton stemt daarmee in en vervolgens zien we hoe hij pardoes op de schoot van Hennie ploft. 

Deze EOTB-deelnemer was eerder al te zien in Lang Leve De Liefde
Lees ook

Deze EOTB-deelnemer was eerder al te zien in Lang Leve De Liefde

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hennie vindt dat net een stapje te ver. "Nee, dit is een beetje spannend", zegt ze tegen hem. Ton laat weten dat hij verder niks van plan is, waarop Hennie reageert dat ze die eventuele extra plannen ook nog niet wilt. Wél geven de twee elkaar nog een kus. Het fragment is in de video hierboven te zien. Vanavond om 19.00 uur wordt de hele aflevering uitgezonden bij SBS6. 

Lees meer over
Lang Leve de LiefdeTelevisie