Drama incoming

Robbert Rodenburg presenteert aftertalk Prince Charming

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRobbert Rodenburg presenteert aftertalk Prince Charming
RTL

Een nieuwe presentatieklus voor Robbert Rodenburg (23). Hij is vanaf 25 november te zien op Videoland met het programma 'Videoland Viewing Party: Prince Charming'. Hierin bespreekt hij álles wat in de voorgaande aflevering van 'Prince Charming' te zien was.

"Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil"

Het datingprogramma Prince Charming start een dag eerder, op 24 november. In het tweede seizoen staat de Limburger Chris Berendse centraal. Vanaf een prachtige locatie in Italië strijden nieuwe single mannen om het hart van de 28-jarige. 

"Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman? Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa", liet Chris in september al in een verklaring weten. 

De Kinderen van Ruinerwold wint de Gouden Televizier-Ring 2021
Lees ook

De Kinderen van Ruinerwold wint de Gouden Televizier-Ring 2021

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Robbert zelf is momenteel te zien in het survivalprogramma Expeditie Robinson. De presentator van Open Kaart met... is nog altijd in de race en komende zondag is weer te zien hoe hij met Kamp Zuid opnieuw tegen Kamp Noord gaat strijden. 

Expeditie Robinson zie je elke donderdag om 20.30 uur en elke zondag om 20.00 uur.

Lees meer over
Robbert RodenburgPrince CharmingVideoland serie