Dré is back

André Hazes is terug in Nederland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
André Hazes is terug in Nederland
RTL

RTL Boulevard heeft André Hazes (27) vanavond, samen met zijn moeder Rachel (51), gespot op Schiphol. Daarmee lijkt voor een deel een einde te komen aan de onduidelijkheid rondom de verblijfplaats van de hitzanger. Hij is voor nu in ieder geval weer terug op Nederlandse bodem.

"André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop''

Vooralsnog wilde André op Schiphol geen antwoord geven op vragen rondom zijn terugkeer. Met capuchon over zijn hoofd, een zonnebril én mondkapje haastte hij zich samen met zijn moeder Rachel richting de parkeerplaats om zo snel mogelijk te vertrekken. 

Eerder liet André al weten dat het niet zo goed met hem ging. Via zijn management kwam afgelopen september het bericht dat de 'Leef'-zanger kampte met emotionele-burn-outklachten en tijd nodig had om weer op krachten te komen.

Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de pandemie met zich heeft meegebracht en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad, aldus zijn management "André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt."

André Hazes niet aanwezig bij Holland Zingt Hazes-concerten
Lees ook

André Hazes niet aanwezig bij Holland Zingt Hazes-concerten

De afgelopen weken werd er flink gespeculeerd over de verblijfplaats van de hitzanger. Er gingen lang geruchten dat hij in een afkickkliniek in Alicante zou zitten. Een ding is inmiddels zeker, sinds vanavond is hij weer terug in Nederland.

Eerder vertrok zijn vriendin Sarah van Soelen ook naar Spanje, waar ze professionele hulp kreeg om om te gaan met alle media-aandacht. Want niet alleen het leven van de volkszanger, ook dat van zijn nieuwe liefde stond de afgelopen maanden behoorlijk op zijn kop. 

Lees meer over
André Hazes