kon ik maar even bij je zijn

Hond Toto van Gordon op privévliegtuig naar Dubai gezet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Screenshot InstagramHond Toto van Gordon op privévliegtuig naar Dubai gezet
RTL

Toto, de bekende Franse bulldog van Gordon (53), geeft iedereen het nakijken. Zijn baasje deelt zojuist op social media dat het hondje op een privévliegtuig naar Dubai is gezet. Daar woont de zanger sinds deze week.

Een paar dagen geleden heeft Gordon vaarwel tegen Nederland gezegd door naar de Verenigde Arabische Emiraten te verhuizen. Zijn vriend Jeffrey is mee om op zo'n vijf uur vliegen van ons land een nieuw leven op te bouwen. Terwijl Goor en zijn vriend naar het schijnt tussen de plebs naar Dubai vliegen, hoeft Toto geen genoegen te nemen met economy class. Met de hashtag privéjet hint Gordon op luxe vervoer voor zijn geliefde viervoeter. 

© Instagram @gordonheuckeroth

Onlangs was er nog de nodige commotie in showbizzland toen boze tongen beweerden dat Gordon Toto in Nederland zou achterlaten. Toto himself beet vervolgens op Instagram van zich af, nadat zijn baasje al een pittige boodschap met de wereld deelde. 'Kop omhoog en gewoon doorgaan. Genieten van al dit moois en straks mag ik mee op avontuur!’ blafte Toto toen. Het was niet de eerste keer dat het hondje van de zanger in een negatief daglicht werd gesteld: 

Lees meer over
Gordon