vier zorgen op één buik

Vier Handen Op Eén Buik-koppel geeft update na spraakmakende aflevering

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Vier handen op één buik, NPO3 19 oktober 2021Vier Handen Op Eén Buik-koppel geeft update na spraakmakende aflevering
RTL

Airen Mylene (36) en Taeke Taekema (41) hebben in 'Vier Handen Op Eén Buik' hun handen vol aan aanstaande ouders Anna-Maria (19) en Angelo (19). De twee leren elkaar online kennen en voordat ze het weten, raken ze in verwachting. Werken kunnen ze niet, dan verliest moeders haar uitkering. De uitzending maakt dan ook een hoop tongen los, maar het stel heeft goed nieuws!

"We are doing well"

Het liefdesverhaal van Anna-Maria en Angelo is een bijzondere: het stel leert elkaar via Instagram kennen en als Anna-Maria hem besluit op te zoeken en de trein van Friesland naar Zuid-Limburg pakt, raakt ze zwanger. De pil is ze namelijk vergeten mee te nemen uit Friesland en omdat ze geen geld heeft voor een nieuwe, laat ze het erbij. Voor Anna-Maria en Angelo het weten, is ze zwanger. Werken is geen optie, want dan loopt de moeder van Angelo (waar het stel woont) het risico om haar uitkering te verliezen. 

Maar omdat Angelo nog onder de 21 is, mag hij 400 euro bruto per maand verdienen zonder dat de uitkering van zijn moeder gevaar loopt. In de aflevering van dinsdag neemt Taeke na de geboorte van dochtertje Felicia de kersverse papa Angelo dan ook mee om een baan te zoeken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Geschokte kijkers door bijzondere uitspraken in Vier handen op één buik
Lees ook

Geschokte kijkers door bijzondere uitspraken in Vier handen op één buik

Uiteindelijk komt hij terecht in een pizzeria, maar aan RTL Boulevard laat Angelo weten dat het toch geen perfecte match bleek. Hij schrijft: 'Anna en ik werken inmiddels, inderdaad de pizzeria lag mij niet zo helaas, waarna ik toch een leuke en passende baan heb weten te vinden.' Op dit moment volgt hij ook de opleiding Assistent Dienstverlening en Zorg. 

En er is nog meer goed nieuws: het stel heeft inmiddels het huis van zijn moeder hebben verlaten. 'We are doing well', aldus Angelo.

Kijk de aflevering met Anna-Marie en Angelo hier terug. Vier Handen Op Eén Buik is iedere dinsdag om 20:30 op NPO3 te zien.

Lees meer over
Airen MyleneVier handen op één buik