Geblokt

Donny Roelvink en Janice Blok zetten punt achter relatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDonny Roelvink en Janice Blok zetten punt achter relatie
RTL

Realityster Donny Roelvink (23) en Janice Blok (30) zijn officieel uit elkaar. De geruchten gingen al een tijdje rond en beiden bevestigen het nu op hun social media.

"Ik wil erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben"

Janice laat weten: 'Ik ben een aantal dagen wat afwezig geweest omdat ik wat tijd voor mezelf nodig had en heb. Voor 90% bestaat mijn platform uit positiviteit, omdat ik ook altijd positief ben en zo in het leven sta.'

Zij vervolgt: 'Maar ook ik ben maar een mens, maak van alles mee en heb soms ook verdriet. De reden van mijn afwezigheid is omdat de geruchten kloppen. Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vetellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben.' 

Donny Roelvink zet imposante tattoo ter nagedachtenis aan oma
Lees ook

Donny Roelvink zet imposante tattoo ter nagedachtenis aan oma

De precieze reden van de breuk willen Donny en Janice graag voor zichzelf houden. Wel zijn ze nog steeds dol op elkaar: 'We hebben gelukkig geen ruzie. Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht. Dit is op dit moment de juiste beslissing voor ons allebei. Ik wil dit hoofdstuk dan ook graag afsluiten, hoop dat jullie daar respect voor hebben en wil jullie hierbij vragen om ons hierover dan ook met rust te laten.' De hele reactie van Janice is hieronder te lezen. 

Reactie Janice© Instagram @janiceblok
Reactie Janice

De geruchten dat de twee uit elkaar zouden gaan, gaan al een tijdje de ronde. Vorig jaar maakten Janice en Donny bekend dat ze zouden gaan samenwonen. In oktober 2019 vertelde de realityster weer verliefd te zijn en stelde hij Janice voor aan al zijn volgers. 

Lees meer over
Donny RoelvinkJanice BlokRelatie