Like a virgin

Seksvraag zorgt voor ongemakkelijk moment bij maagd in Lang Leve de Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @langlevedeliefdenlSeksvraag zorgt voor ongemakkelijk moment bij maagd in Lang Leve de Liefde
RTL

Het lijkt erop dat we vanavond weer een ouderwets ongemakkelijke aflevering gaan krijgen van 'Lang Leve de Liefde' op SBS6. In een voorstukje op Instagram is te zien dat een nu nog naamloze man zijn date tijdens een spelletje de vraag stelt of zij zelfverzekerd is tussen de lakens. Voordat zij de vraag terug kan stellen, besluit hij te bekennen dat hij zelf nog maagd is.

"Het is niet zo dat het voor mij elke dag hoeft"

"Ik ben zelfverzekerd tussen de lakens", zo schotelt hij haar de stelling voor. Zijn date moet even nadenken over de vraag en antwoordt dan twijfelend "Mhaw, ja. Ik zou het zelf niet weten."

Waarop zij meteen een vraag terugvuurt: "Hoezo, heb je dan nog nooit seks gehad?" Waarop hij haar laten weten dat dit inderdaad het geval is. Zijn date weet duidelijk even niet wat ze met zijn antwoord moet doen en besluit vervolgens alleraardigst te reageren: "Ahhh oke. Dat kan. Komt goed!"

Op seks beluste man maakt geen goede beurt in Lang Leve de Liefde
Lees ook

Op seks beluste man maakt geen goede beurt in Lang Leve de Liefde

De man besluit dat hij toch nog even door wil gaan op het onderwerp seks en vraagt zijn date hoe belangrijk dat nou eigenlijk voor haar is in een relatie. Voordat ze antwoord kan geven, besluit hij het nóg wat ongemakkelijker te maken door de keukenmachine aan te zetten, waardoor ze maar net boven het geluid kan uitkomen. "Ja en nee. Het is niet zo dat het elke dag van mij hoeft. Maar als het niet lekker is, dan maakt het dat voor mij wel een stukje minder."

Wat zijn antwoord daarop gaat worden, zullen we vanavond pas te zien krijgen. Lang Leve de Liefde wordt op werkdagen om 19.00 uur uitgezonden op SBS6.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.