Tot hier en niet verder

Yolanthe moest grenzen leren aangeven: 'Ik was altijd zo vergevingsgezind'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPYolanthe moest grenzen leren aangeven: 'Ik was altijd zo vergevingsgezind'
RTL

Actrice Yolanthe Cabau (36) is in gesprek met 'Beau Monde' openhartig over haar (liefdes)leven. Zo vertelt ze in het blad dat ze erg vergevingsgezind is, maar ook wel haar mond kan opentrekken als het over persoonlijke kwesties gaat.

"Als het om Xess gaat, trek ik nu echt een grens"

Yolanthe behandelt anderen het liefst zoals ze zelf ook behandeld zou willen worden. Al heeft de actrice inmiddels gemerkt dat niet iedereen daar zo over denkt: "Zo werkt dat niet, ik heb moeten leren duidelijker mijn grenzen aan te geven. Hoe vaak de media geen dingen hebben geschreven die niet waar zijn. Vroeger dacht ik: laat maar. Ik was altijd zo vergevingsgezind. Maar als het om Xess gaat, trek ik nu echt een grens, ik accepteer het niet dat ze leugens of nare dingen over hem schrijven."

Ze vervolgt: "Ook als iemand iets lelijks over mij of mijn kind schrijft op social media, blokkeer ik die persoon tegenwoordig meteen." 

Jochem Myjer herkent zich niet in Liefde Zonder Grenzen-rol Yolanthe
Lees ook

Jochem Myjer herkent zich niet in Liefde Zonder Grenzen-rol Yolanthe

Yolanthe vertelt ook dat ze nog nooit het slachtoffer is geworden van een #MeToo-incident: "Dat heb ik godzijdank nooit meegemaakt. Misschien doordat ik uitstraal dat je heel ver bij mij kunt gaan, maar dáár kom je niet." 

Het hele gesprek met Yolanthe is vanaf woensdag te lezen in de nieuwe Beau Monde

Momenteel schittert de actrice in de nieuwe film Liefde Zonder Grenzen. Daarin is te zien hoe een vrouw met baarmoederhalskanker zoveel mogelijk dingen van haar bucket list wil afvinken. Uiteraard kan romcom-koning Jim Bakkum niet missen in deze film en RTL Boulevard sprak onlangs met de twee over hun nieuwste verschijning op het witte doek. Het gesprek is hieronder terug te zien. 

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-CabauLiefde