Blauwtje lopen

Eddy Zoey wijst 'stoeipoes' Gaby Blaaser af in Ranking the Stars

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ranking the Stars / RTLEddy Zoey wijst 'stoeipoes' Gaby Blaaser af in Ranking the Stars
RTL

Woensdagavond was de eerste aflevering te zien van 'Ranking the Stars' met Eddy Zoey (54) als gloednieuwe presentator. En Eddy liep al gelijk een blauwtje op bij influencer Gaby Blaaser (35)...

"Seks, nooit genoeg en het liefst ga ik bij een man op zijn gezicht zitten"

Bij de tweede vraag moeten de bekende Nederlanders antwoord geven op de volgende vraag: wie zorgt in bed voor 't meeste vuurwerk? Om de top 10 af te gaan, nodigt Eddy Gaby uit om naar beneden te komen.

De presentator valt vervolgens gelijk met de deur in huis: "Gaby, iedereen heeft wel eens een interview met je doorgenomen en dan roep je toch wel dingen als: "Seks, nooit genoeg en het liefst ga ik bij een man op zijn gezicht zitten." Gaby beaamt dat en noemt het ook haar fetisj. "Zullen we?" vraagt Gaby vervolgens, waarop Eddy zonder te aarzelen, maar wel onbewust, "nee" zegt. 

 

Eddy Zoëy doet mee aan nieuwste onderbroektrend
Lees ook

Eddy Zoëy doet mee aan nieuwste onderbroektrend

Vervolgens barst iedereen in lachen uit, want dit was Eddy's ultieme kans om eens met Gaby te rollebollen. "Ik vind dit zo jammer, zo'n blauwtje loop ik hier", vertelt Eddy terwijl hij toch op de grond klaar is gaan liggen. De influencer kon er wel om lachen en is uiteindelijk niet bij Eddy op zijn gezicht gaan zitten. 

In de eerste aflevering waren naast Gaby, ook Rob Geus, Patricia Paay, Henk Krol, Shirma Rouse, Victoria Koblenko, Esmée van Kampen, Willie Wartaal, Qucee en Edson da Graça te zien.

De hele aflevering is nu terug te zien op Videoland. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering. 

Lees meer over
Eddy ZoeyGaby BlaaserRanking the Stars