het geheim van de smit

Jan Smit vandaag onder het mes: 'Spannende dag'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJan Smit vandaag onder het mes: 'Spannende dag'
RTL

Jan Smit (35) is vandaag in het Universitair Medisch Centrum in Leiden voor een operatie aan zijn ogen. Dat laat de Volendamse zanger weten op Instagram.

"De laatste tijd is dat steeds erger geworden, waardoor ik heel veel hoofdpijn had"

'Spannende dag', zo schrijft Jan bij de video op Instagram, maar in de video nuanceert hij de boel een beetje. "Het is een dagbehandeling; niet heel spannend."

Jan Smit deelt grappige achter de schermen-beelden Beste Zangers
Lees ook

Jan Smit deelt grappige achter de schermen-beelden Beste Zangers

Jan is dertig jaar geleden al onder het mes gegaan, omdat hij dubbel zag. "De laatste tijd is dat steeds erger geworden waardoor ik heel veel hoofdpijn had en steeds vermoeider werd. Dus vandaag ga ik weer onder het mes en worden mijn oogspieren ingekort. Zowel horizontaal als verticaal." 

De zanger deelt dit nieuws met zijn volgers om bezorgde berichten te voorkomen. "Het kan zijn dat ik dan heel lang rode ogen heb, dus vandaar: mocht ik iets posten de komende tijd, dan zou dat er raar uit kunnen zien."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Inmiddels heeft Jan laten weten dat de operatie geslaagd is. "Ik heb wel een wat branderig gevoel en ik zie nog steeds alles dubbel, maar dat lijkt te kloppen. Verder gaat het goed."

Onlangs vierden we het twintigjarig bestaan van RTL Boulevard en gingen we langs bij sterren die we al twintig jaar op de voet volgen. Jan Smit is daar natuurlijk één van. In de video hieronder blikken we terug op alle hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière.

Lees meer over
Jan Smit