ze willen rust

'Alec Baldwin op huizenjacht in Vermont'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Alec Baldwin op huizenjacht in Vermont'
RTL

De Amerikaanse acteur Alec Baldwin (63) is op huizenjacht in Vermont, meldt 'New York Post'. De acteur is samen met zijn vrouw Hilaria Baldwin (37) gespot bij diverse huisbezichtigingen in de Amerikaanse staat, aldus de entertainmentsite.

Sinds het schietincident, waarbij Alec per ongeluk cameravrouw Halyna Hutchins doodschoot, verblijft het gezin in Vermont. Daar wordt de acteur overspoeld door paparazzi.

De twee hebben samen een riant optrekje in New York van bijna vierhonderd vierkante meter. Na het schietincident op de filmset van Rust hebben ze halsoverkop hun appartement verlaten. Of de twee verhuisplannen hebben, is niet bekend.

Vrouw Alec Baldwin probeert PTSS bij hem te minimaliseren
Lees ook

Vrouw Alec Baldwin probeert PTSS bij hem te minimaliseren

Het onderzoek naar het voorval is nog in volle gang en focust zich op de assistent-regisseur en de wapenspecialist. Tegen de acteur is vooralsnog geen aanklacht ingediend. Hij verklaarde dat hij niet wist dat het wapen een echte kogel bevatte. Afgelopen week claimden de advocaten van de wapenspecialist van de film Rust dat iemand mogelijk met opzet een echte kogel in een doosje met nepmunitie zou hebben gestopt.

Lees meer over
Alec BaldwinHilaria Baldwin