Wie ben ik?

The Masked Singer zorgt opnieuw voor grote verbazing

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The Masked Singer / RTLThe Masked Singer zorgt opnieuw voor grote verbazing
RTL

Kijkers hebben vrijdagavond weer volop kunnen genieten van spetterende en kleurrijke optredens in 'The Masked Singer'. En zoals elke week schrok het jurypanel - zoals eigenlijk elke aflevering - weer van de onthulling.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van The Masked Singer

"De hele tijd mijn klep moeten houden en nu kan ik eindelijk praten"

Luuk Ikink werd meteen herkend in The Masked Singer: 'Het waren m'n enkels'
Lees ook

Luuk Ikink werd meteen herkend in The Masked Singer: 'Het waren m'n enkels'

In alweer de vierde aflevering hebben Cupido, de Farao, het Biggetje, de Boekenwurm, het Elfje en de Haai opnieuw hun zangkunsten laten horen. Ook was er een bijzonder optreden op muziek van ABBA van twee harige, 'murmel-achtige' Monstertjes. Speciaal voor Project Glimlach van RTL waren voor het laatstgenoemde optreden ook Eddy Zoey en Edsilia Rombley eenmalig te gast om mee te jureren.

Tot ieders grote verbazing bleken de Monstertjes bijzonder grappig, zo reageert het gele Monstertje op een vraag van Edsilia of hij of zij een acteur is, het volgende: "Tsjonge, jonge, de hele tijd mijn klep moeten houden en nu kan ik eindelijk praten en dan ga jij er... Weet je hoe heet het hier is? Ik ben geen acteur, geen acteur." 

Uiteindelijk blijken niemand minder dan Spike en Jamie Westland in de pakken van de Monstertje verscholen te zitten. "Het was best wel spannend, maar we zijn fan van ABBA, en dus gingen we de uitdaging aan", vertellen ze achteraf. In de video hieronder zie je hoe de twee zich hebben voorbereid op hun optreden. 

Na alle optredens beslist het publiek, zoals gewoonlijk, over het lot van alle kandidaten. En het doek valt uiteindelijk voor het Elfje. Voordat het zover is, mag het panel nog een keer hun mening doorgeven. Loretta gaat voor Igone de Jongh, Carlo voor Natasja Froger, Gerard voor Nicolette Kluijver en Buddy tot slot voor Froukje de Both. 

Máár deze keer hebben ze het allemaal fout. Tot - jawel - ieders grote verbazing blijkt namelijk niemand minder dan Isa Hoes in het pak verscholen te zitten. "Ik had nog zo'n mooie nummers!" vertelt de actrice na de onthulling. "En dat na al die mooie complimenten van de eerste aflevering." 

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Onze eigen Luuk werd eerder nog voor het blok gezet tijdens de uitzending van RTL Boulevard. 

Lees meer over
The Masked SingerTelevisie