een huis vol corona

Gezinsleden Een Huis Vol-familie Jelies besmet: iedereen in isolatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGezinsleden Een Huis Vol-familie Jelies besmet: iedereen in isolatie
RTL

Slecht nieuws voor de Tollebeekse familie Jelies uit 'Een Huis Vol’: meerdere gezinsleden hebben het coronavirus opgelopen. Het gezin met negen kinderen zit al een aantal dagen in isolatie, zo laten ze weten via social media.

"Helaas, de uitslag is positief"

Nadat dochter Jantine klachten begon te krijgen, besloot de familie haar te laten testen op corona. Ze kregen een uitslag waar ze niet op gehoopt hadden: 'Helaas, de uitslag is positief, dus vanaf nu zitten we met ons gezin in quarantaine,' schrijven ze op social media.

Inmiddels zijn Janna, vader Johan en moeder Janneke ook positief getest op het virus, maar gelukkig maken alle gezinsleden het tot op heden goed: 'Ondertussen zijn Johan en ik ook positief getest, maar we voelen ons nog oké en mogen daar dankbaar voor zijn. Dat beseffen we maar al te goed.'

De familie houdt zich binnenshuis lekker bezig. 'Vandaag lekker gekleurd en geknutseld en ook weer geprobeerd te tekenen. Vroeger veel gedaan, nu zachtjes maar weer oppakken, want vind het wel leuk om te doen', schrijft Janneke erbij. Ook gaan de kinderen gewoon door met school vanuit huis. Ze vervolgt: 'Wel weer even druk zo alles in huis en thuisscholing doen, gelukkig helpt Johan nu mee.’ Vervelen doen ze zich dus zeker niet. 

Een Huis Vol-moeder reageert op 'lulverhalen' van zoon
Lees ook

Een Huis Vol-moeder reageert op 'lulverhalen' van zoon

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De familie wordt overladen met beterschapswensen. 'Wens jullie heel veel beterschap’, schrijft iemand. Ook de familie Kraantjes uit Een Huis Vol laat een bericht achter: 'Wat een mooie foto's! En die lampjes zijn prachtig. Geniet van elkaar en ziek goed uit. Heel veel beterschap en liefs voor jullie allemaal!'

Voor de families uit Een Huis Vol waren de coronamaatregelen éxtra ingrijpend. Eerder vertelden ze erover bij RTL Boulevard: