OPEN KAART

Nieuwe Bachelor Thomas: 'Het kan ook helemaal misgaan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Bob SizooNieuwe Bachelor Thomas: 'Het kan ook helemaal misgaan'
RTL

Vlak nadat Tony Junior (32) zijn zoektocht naar de liefde had beëindigd, werd bekend dat Thomas van der Vlugt (29) de nieuwe vrijgezel is die meedoet aan 'De Bachelor'. Een weloverwogen keuze, natuurlijk. Zeker gezien wat er allemaal rondom Tony is gebeurd. In 'Open Kaart' vertelt Thomas waarom hij ervoor koos om tóch mee doen.

"Ik heb er wel even over na moeten denken

Gezien zijn voorgangers, was het voor Thomas dan ook niet vanzelfsprekend om 'ja' te zeggen tegen een rol als De Bachelor. "Ik heb er wel even over na moeten denken. In eerste instantie dacht ik: Nee, dat is niks voor mij", vertelt hij. "Maar vroeger zei ik tegen heel veel dingen nee, maar dat is ook stom. Je moet wel het avontuur aangaan."

Thomas van der Vlugt deelt de rozen uit in nieuw seizoen De Bachelor
Lees ook

Thomas van der Vlugt deelt de rozen uit in nieuw seizoen De Bachelor

Zijn vrienden waren dan ook direct enthousiast toen hij de kwestie aan hen voorlegde. "Zij horen van mijn datingavonturen, dus ze willen dat ook wel graag op televisie zien."

Toch dacht Thomas direct aan de keerzijde. "Ik dacht ook wel: het kan ook slecht uitpakken, als je daar slecht uit de verf komt, dan kan het ook tegen je werken. Maar ik denk dat ik het programma ga rocken", vertelt hij lachend.

Gaby Blaaser en Tony Junior zijn dan wellicht niet geslaagd om de liefde te vinden in het programma. Dat zorgt niet voor pessimisme bij Thomas. "Ik heb wel vaker dingen gedaan waarvan iedereen dacht dat het niet zou lukken en dan flikte ik het toch. Ik zie het als een romantische film. Het lijkt me heel mooi als er iets prachtigs ontstaat."

Lees meer over
Thomas van der VlugtVideolandDe Bachelor