mask off

The Masked Singer-panelleden door het dolle heen na onthulling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandThe Masked Singer-panelleden door het dolle heen na onthulling
RTL

We kunnen alweer een aantal weken smullen van het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer’. Het was vrijdagavond weer een waar spektakel met maar liefst drie onthullingen. De panelleden kunnen hun enthousiasme niet verbergen wanneer ze zien wie er uit de pakken tevoorschijn komen.

''Ik ga iedereen uit het publiek persoonlijk bellen om te vragen waarom ik niet door ben''

Het was weer een bomvolle show met spraakmakende optredens. De Vogelverschrikker, de Krokodil, de Haai, de Farao, en het Lieveheersbeestje zetten alles op alles om het publiek omver te blazen.

Ook deze week was er weer een uniek gastoptreden voor Project Glimlach van RTL, waarbij wordt geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en projecten die bijdragen aan het verminderen van angst, pijn en stress bij 380.000 kinderen die jaarlijks in één van de kinderziekenhuizen worden behandeld.

Dit keer verscholen twee bekende Nederlanders zich in een pak van het IJsje en de Cupcake voor het goede doel. En daarvoor kwamen ook twee juryleden eenmalig helpen: Mattie Valk en Samantha Steenwijk. Ondanks deze extra hulp, viel het raden over wie er in de pakken zat niet mee. Wel worden ze iets wijzer na de vraag van Mattie: ''Deelt u het bed met het IJsje?'' vraagt hij aan de Cupcake. ''Vaak en veel'', klinkt er uit het pak. 

Met dit antwoord gokt het team van Gerard en Buddy op het liefdeskoppel Guus Meeuwis en Manon Meijers. En jawel, deze twee BN’ers verschenen ook daadwerkelijk uit de pakken.

Pakkenmaakster Masked Singer: 'Je bent constant high van lijm'
Lees ook

Pakkenmaakster Masked Singer: 'Je bent constant high van lijm'

Zoals elke week beslist het publiek wie de show moet verlaten. Nadat de stemmen geteld zijn is het tijd voor het moment suprême. Slechts vier kandidaten mogen blijven en daar is het Lieveheersbeestje er helaas niet één van. 

Het panel mag hun mening nog een laatste keer geven, wie ze denken dat er in het pak zit. Zowel het team van Gerard en Buddy als het team van Carlo en Loretta zijn het unaniem eens over wie daaruit tevoorschijn zou moeten komen: Karin Bloemen. ''Er is geen twijfel over mogelijk'', zegt Carlo. Na deze overtuigende woorden kon het natuurlijk ook niet anders: het is daadwerkelijk de flamboyante zangeres. De juryleden schreeuwen het uit van enthousiasme.

Karin vond het een geweldige ervaring en vindt het daarom extra jammer dat ze de show nú al moet verlaten. ''Ik ga iedereen uit het publiek persoonlijk bellen om te vragen waarom ik niet door ben'', zegt de zangeres grappend. 

 

Onze eigen Luuk Ikink werd eerder nog voor het blok gezet tijdens de uitzending van RTL Boulevard. De presentator ging namelijk schuil in het Alien pak en dat hadden wij natuurlijk vanaf de eerste seconde al door. In de video hieronder vertelt hij meer over zijn ervaringen in The Masked Singer.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Lees meer over
The Masked Singer