smaakt naar meer

Janny van der Heijden onthult Heel Holland Bakt-geheim

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MAX/Roland J.ReindersJanny van der Heijden onthult Heel Holland Bakt-geheim
RTL

De opnames van het gloednieuwe 'Heel Holland Bakt'-seizoen zijn momenteel volop aan de gang. Maar, zo onthult Janny van der Heijden (67) onlangs in gesprek met 'Flair', er is wel een grote verandering doorgevoerd.

"Daar ergens achter die bomen nemen we tegenwoordig Heel Holland Bakt op"

Van de juryleden tot de tent: op de kandidaten en de opdrachten na verandert er maar weinig in de acht seizoenen die Heel Holland Bakt nu rijk is. Toch is er deze keer wel een belangrijke wijziging doorgevoerd. Janny onthult dat de opnames niet langer plaatsvinden op Parc Broekhuizen, maar op een geheime locatie.

Janny van der Heijden geen trek in Heel Holland Bakt met BN'ers
Lees ook

Janny van der Heijden geen trek in Heel Holland Bakt met BN'ers

"Daar ergens achter die bomen nemen we tegenwoordig Heel Holland Bakt op", vertelt de charmante televisiebekendheid aan de interviewer. "We moesten uitwijken naar een geheime plek, omdat op de oude locatie mensen met camera’s in de bosjes lagen om te zien wie aan het eind van elke aflevering nog wel en wie niet meer op de groepsfoto stond."

Wat er de komende tijd in ieder geval niet verandert aan de formule van Heel Holland Bakt is Janny. Ze heeft absoluut nog geen plannen om met pensioen te gaan. "Ik ga nog wel even door, want ik vind het allemaal veel te leuk."

Het vorige seizoen smaakte in ieder geval naar meer, zo vertelt ze in onderstaande video. 

Lees meer over
Janny van der HeijdenAndré van DuinRobèrt van BeckhovenHeel Holland Bakt