vier de liefde

Prince Charming krijgt het nog moeilijker: vier mannen erbij

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper SuykPrince Charming krijgt het nog moeilijker: vier mannen erbij
RTL

De keuze was met twaalf mannen al reuze voor Chris in 'Prince Charming', en nu krijgt hij het nog een stukje moeilijker. Er komen namelijk nog eens vier mannen bij. We stellen ze aan je voor.

Bobby 

De 38-jarige Bobby is een vrije vogel die door het vuur gaat voor vrienden, voor wat hij wil én voor zijn coachingpaarden. Hij vindt het belangrijk om altijd voor een betere versie van zichzelf te gaan. Emotionele en fysieke gezondheid zijn erg belangrijk voor hem. Zijn ideale partner staat net als Bobby open voor alle avonturen die het leven te bieden heeft.

© Videoland/Jasper Suyk

Lars

Lars (27) is een rots voor de mensen om hem heen en hij vindt het leuk als mensen dingen doen waar ze blij van worden. Hoewel hij op zichzelf gesteld is na zeven jaar wonen en werken in het buitenland, is hij klaar voor een serieuze relatie. Hij zoekt een partner die, net als hijzelf, goed voor zichzelf zorgt en niet bang is om hem af en toe een beetje af te remmen. 

© Videoland/Jasper Suyk

Michael Paul

De 29-jarige Michael Paul is een echte doorzetter die zich niet uit het veld laat slaan. Hij is een lachebekje die voor iedereen klaar staat, maar ook de confrontatie niet uit de weg gaat als dat nodig is. In zijn vrije tijd is hij vaak in het zwembad te vinden en houdt hij regelmatig wijnproeverijen met vrienden. In een partner zijn arrogantie en betweterigheid afknappers voor Michael.  

© Videoland/Jasper Suyk

Roy

Roy is 27 en echt een sociaal dier: hij heeft een brede vriendenkring in heel Nederland. Hij leert graag nieuwe mensen kennen en helpt anderen waar nodig. Zijn hobby’s? Eén van zijn vele planten verzorgen en daarnaast is Roy ook een echte zonneaanbidder. Hij vindt het erg aantrekkelijk als een man gepassioneerd is over iets en zoekt een avontuurlijk, ondernemend type.

© Videoland/Jasper Suyk

Prince Charming zie je elke woensdag bij Videoland.

Lees meer over
Prince CharmingVideoland serie