Leuk vooruitzicht

Måneskin-fans opgelet: band staat volgend jaar Rock Werchter

Door ANP··Aangepast:
Måneskin-fans opgelet: band staat volgend jaar Rock Werchter
RTL

Wil jij dolgraag Måneskin een keertje live zien? Dan is dit je kans! De Italiaanse band staat namelijk volgend jaar op Rock Werchter. Ze staan geprogrammeerd op zaterdag 2 juli, de derde dag van het vierdaagse evenement.

Rock Werchter is niet het enige festival waar Måneskin deze zomer te vinden is. Eerder al werd bekend dat de band volgend jaar ook op het Duitse Rock am Ring, het Zweedse en Franse Lollapalooza en het Noorse Tons of Rock staat. De Italianen doen het sinds hun winst op het Eurovisie Songfestival dit jaar in Rotterdam opvallend goed. Het winnende nummer Zitti E Buoni scoorde goud en platina in meer dan vijftien landen. 

Måneskin treedt op bij MTV EMA's
Lees ook

Måneskin treedt op bij MTV EMA's

Met de cover Beggin' gooien ze hogen ogen in onder meer de Verenigde Staten, waar ze de afgelopen weken ook in verschillende tv-shows te zien waren én de openingsact verzorgden voor The Rolling Stones. Vorige week nog won de band een MTV EMA Award voor Best Rock.

Rock Werchter hoopt volgend jaar na twee uitgestelde edities weer door te kunnen gaan. Op de line-up in ieder geval veel grote acts zoals Pearl Jam, Metallica, Queens of the Stone Age, Imagine Dragons en The Red Hot Chili Peppers. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2022 plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli.

Lees meer over
Maneskin