gordoneerlijk

Gordon zit vast in Nederland: 'Volslagen belachelijk die paniek'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGordon zit vast in Nederland: 'Volslagen belachelijk die paniek'
RTL

Na de finale van 'K2 zoekt K3' te hebben bijgewoond, had Gordon (53) gehoopt vandaag weer terug te vliegen naar zijn nieuwe woonplaats Dubai. Dat bleek helaas in de huidige corona-omstandigheden nog niet zo makkelijk. De zanger laat op Instagram weten dat hij ondanks 'uitgebreide testen' niet mee mocht op de vlucht van KLM naar Dubai en daar is hij flink pissig over.

"Nog een week in de zeikregen zitten"

Gordon zou niet zijn toegelaten op de vlucht omdat hij recent in Zuid-Afrika is geweest. 'Nou lekker dan', zo begint hij zijn post. 'Ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai. Nog een week in de zeikregen zitten. Volslagen belachelijk die paniek met dit kutvirus. Thuis maar even gezellig maken. De wereld is gek geworden echt!'

© Instagram @gordonheuckeroth

Gordons statement is opvallend aangezien hij eerder liet weten de coronamaatregelen erg serieus te nemen en iedereen opriep om zich aan de regels te houden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zo’n twee weken geleden trok hij ook fel van leer in een inmiddels verwijderde Instagram-post. De zanger liet toen weten dat hij absoluut geen begrip heeft voor mensen die zich niet laten vaccineren. 'In Nederland helpen vijftien procent of meer dwazen de economie naar de kloten! Ik ben klaar met die mensen.'

Gordon zat afgelopen weekend bij de finale van K2 zoekt K3 en veroorzaakte toen enige commotie. Veel mensen maakten zich namelijk zorgen om het feit dat de zanger er nogal snotterig en zweterig bij zat terwijl hij recentelijk uit Zuid-Afrika was gekomen. Samantha Steenwijk, die ook bij de finale aanwezig was, legt in deze video uit hoe dat precies zit:

Lees meer over
Gordon